Dålig uppdatering = Mindra besökare!


Jag har inte kunnat logga in på bloggen eftersom det va nåt fel med sida, så nu får ni det här..
jag va inne på en tjejs blogg och läste lite skvaller om dom hära "populära" bloggar..att dom är så falska!!!
jag kopierade allt från http://finest.se/falsksanning och tänkte dela med mej d,

 Kenza                                      Kissie                             Amir fetto                   Dessie

Såhär:

Börjar det här inlägget med att köra en sån här 50/50 grej. Det kan vara falskt men kanske sant? Det är upp till er hur mkt ni vill tro. En läsare mailade falsksannings iaf och berätta. Förra året började hon på cybergymnasiet, fick vart efter reda på att bloggerskan Kenza gick där. Hon visste inte vem det var men fick mer och mer halvkoll på henne. Efter ett tag kände hon igen henne i skolan.

Hennes klasskompis var ett totalt bloggfreak och rökte även. Hon såg Kenza stå med en cigg och gick fram och sa:
-"Ursäkta.."
-*Kenza himlar med ögonen* "Vad?"
- "Du har inte en cigg att bjuda på?"
- *Kenza skiner upp som en sol* "Självklart!"

Hennes kompis tog detta som att Kenza trodde att hon var ett bloggfan som skulle fråga något om bloggen
och när någon behandlade henne som en "normal" människa var hennes dag gjord.

Förutom denna händelse har hon bevittnat en nästan ännu värre sådan själv.
Hon var på väg ut ifrån skolan. Kenza med vänner sitter runt ett par bord och fikar när den kända bloggerskan utropar (på ren rinkebysvenska!!!)
"VADÅ, jag läste koranen på arabiska när jag var fyra fan!"
Kanske svårt att föreställa sig eller ens tänka tanken om man inte såg det själv - när jag hörde det såg jag henne uppklädd i en fin klänning, höga skor och en söt väska och i allmänt prata rinkebysvenska - SKITKUL
Stilrent som sjutton.

En annan pinsam sak hon själv bevittnat angående Kenza var när hon satt längst bak i bussen, på väg från skolan, med en kompis. Kenza och hennes två vänner (kommer inte ihåg vad de heter) sitter och pratar. De pratar ständigt om någon "Johanna" (eller dylikt). Då visste jag att ingen av vännerna hette Johanna. Jag tittade nogrannare och såg att det var Kenza som svarade när någon frågade "Johanna" någonting. Detta var drygt ett år sedan - så pass känd att man måste hitta på ett namn för att inte bli igenkänd var hon inte då. Detta var väl länge sen för kenza går ju inte på cybergymnasium längre.







Dessie


Dessie skryter ju om klockan hon enligt henne köpt. För det första så säger hon att den kostar 7000 kronor vilket är bullshit rakt igenom? Men att Dessie ljuger är väl ingen nyhet. Nu kommer vi till den roligare delen. En 100 procent säker källa har sagt att hon hittat klockan på ett solarium. HAHA, pinsamt att hon skryter så mkt. Du är inte så annorlunda du. Kanske därför hon inte visste var klockan kosta utan hon sa nog bara ett pris och var säker på att hon överdrev. FAIL, hahahaha



Smått&gott
man trodde att Dessie skulle lära sig av läckningen av bilden hon visar sina bröst på, men neeeej. Ibland undrar man om hon verkligen VILL synas på det sättet? Please guuurl keep some dignity! (Paow också för den delen) Får in massvis med nakenbilder, kul att se. Men varför?





En positiv grej är väl att Dessie äntligen köpt nya BHn HAHA! :D

Amiiir!



Är ingen som klagar på överviktiga människor. Men när Amir döljer det.. tja. Har hört att han är väldigt kräsen när det kommer till vilken vinkel bilderna ska tas. Som ni ser i hans blogg så är det ju verkligen inte lika de ni ser i andra bloggar? Well.. skitsynd att han leker ''jag döljer inget och skämms inte för mig själv'' när han ändå gör det? Or do you honey? Synd






OCH Sist men inte minst! KISSIE!

Alla vet att Kissie bombar med smink. För att täcka sin acne? Eller för att se brun ut. Eller för att hon verkligen (?) Tycker det är snyggt. Hon använder verkligen mycket puder! Kolla bara hennes sminkfläckar på jackan! Hahaha. Vi kör en klassiker. Ni alla vet ju hur blek hon är utan allt sitt puder. Ett bra exempel:

HAHA WTFF!!??


Mer skvaller kommer senare! ;)


Kommentarer
Postat av: Marina

Amir är världens bästa och sötaste killen, hur orkar människor skriva såna skit :O!

2009-11-25 @ 20:19:39
URL: http://mmarinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0