Årets möte!




Vi hade ÅREETS MÖTE nyss ..roligt men ändå sorligt? :( Vill bara säga att det är verkling synd att det blev så, jag menar inte det på ironiskt sätt, nej utan jag tycker det verkligen. Har aldrig önskat nån nått dåligt. Det kom ett tag där vi kom så nära varann men tackar dig för belöningen jag fick tillbax! men på det sättet när du snackar skit om mig eller om vem som helst vill bara säga till dig att man beskriver sig själv oavsett dåligt eller bra saker man säger om andra menmen jag förstog hur tufft du har det...vill bara säga att det kommer inte vara så hela livet en vacker dag kommer allt det här kommer ändras till mycket bättre liv för att man måste smaka på det sura först för att få smaka på det söta menmen har inget att säga mer än Good luck and be yourself! :)

HAHA FEL PERSONER TOG ÅT SIG! aha??

Detta händer när fel personer tar åt sig haha...ok ok ingen fara man kan alltid svara dom oxå ju..

vill bara säga sähär till den "Fel personen" som har svarat mitt inlägg, du sitter och skriver massa skit om mig, och JAG VET att det inte är dina ord..för det du skriver om hände INNAN du kände mig så hmmm undra vem det kan vara .. VA DIG SJÄLVA FÖRST INNAN NI SKRIVER ATT ANDRA SKA OXÅ VA SIG SJÄLVA!

Vill bara säga att jag e fortfarande på min lugna nivå och jag har ganska bra tålamod men vill bara be er om en sak, låt den tålamod inte försvinna för försvinner den så kommer ni inte bli så glada!!

Jag svär ni borde få STÖRSTA BÄSTA NOVELL för ni såååååå jävla duktiga på att snacka skit daaaamn! viken gåva ni fått av guden!

och en sak borde jag dissa på din blogg är att istället för skriva om "Smygi.." jag vet intevad skriv om något vettigare för du gör dina "Närmsta" personer glada bara och inget annat! skriv om något mer underhållande, för skiten kommer hamna på ditt ansikte till slutet...Ett bra tips från mig!

Dagen Mixxxxx BÄSTAAA!

This is my NEW PARTY MUSIC!! WOOOOO :D

FUCK YOU!

fuck you Pictures, Images and Photos
Ser du det här? den borde vara i dig 24/7 för att du ska vara nöjd!

Det finns som många horor som inte vågar prata ansikte mot ansikte det är tyvärr därför dom går runt och laddar andras huvud med skitsnack..fattar inte va man ska göra med såna människor! Jag svär ni borde brännas! HOROR! JAG HOPPAS NI TAR ÅT ER DÅ JAG BLIR NÖJD! DRA ÅT HELVETTE, DUUU HÖR HEMMA DÄR DIN SVARTSJUKA FITTA! DIN SVARTSJUKAN DÖÖÖÖÖÖDAR DIG! HAHAH... jag lägger ut det här inlägger inte bara för att jag e arg lr nåt, nej! utan vill visa dig att min liltå är VÄRT HELA dit liv så sluta snacka om andra innan jag blir arg på riktigt ;)  mwaaaaah and keeep on it ;) och en sak får vi inte glömma, jag önskade att du hade kommit längre än mig med dit liv men haha tyvärr så är du fortfarande på UNDER BOTTEN! LOW LIFE!

HAHAHAH

hahhaa kunde inte låta bli... kolla video:


hahahahah så sköööön " masshala"

GODNATT!


Ligger i sängen försöker lägga mig, ska upp tidigit för imorn är det ju MELLANDAGSREA!! wohoo:D
ska upp klockan 10 och dra till stan direkt för att hinna köpa det bästa för annars ni vet hur det e och komma sen då allt bra försvinner..

Planer inför imorn:

[x] Shoppa

[x]  Sola

[x] Festa i STOCKHOLM

säger bara en sak,, SEE YOU AT THE CLUB! jag vet inte varför jag ser såå framemot det fan hehè kan det bero på att jag inte varit ute på länge? iaf jag och PEARLBLACK ARE GOING TO HAVE SOME FUN!


Godnatt på er! och glöm inte att rensa stan imorn alla invandrare för d e ju READAGEN haha :D

Vrålhungrig!! :(



Jag har bestämt mig för att gå ner i vikt igen eftersom jag har gått upp från 61 till 68kg! :/  anledningen till det är att jag har slutat gymma och börjat med all onyttig mat och snabbmat! jag ångrar så jävla mycket! Det gick bra för mig ett tag men tyvärr så vart det dåligt igen,,jag MÅÅÅÅSTE sätta igåång igen annars jag kommer bli den nya BIG MAMA haha :P inte så lätt och gå ner i vikt som jag trodde! jag har inte fått i mat sen jag vaknade idag ska se hur länge jag kan hålla mig! assåå fan man blir på fucked up humör man orkar inte höra nåns röst! varje gång nån ropar mig eller pratar med mig känns det som att dom TUGGAR PÅ MIN HJÄRNAAAAA!!!!
Från och med idag ska jag börja med allt nyttigt:

Supernyttiga listan
Här följer en lista på ”supermat”, dvs mat som innehåller extra mycket näring, vitaminer, mineraler, antioxidanter eller nyttiga fetter och som anses motverkar sjukdomar.

Blåbär – Hallon – Jordgubbar – Tranbär – Björnbär - Grapefrukt – Kiwi –. Papaya - Äpple - Mango – Broccoli – Gurka – Morot – Tomat – Alla kålsorter – Vitlök – Avokado - Spenat – Rödbeta - Linser – Ris - Sojabönor – Lax - Ägg

Ho-Ho-Ho

Jag sitter och kollar runt lite kostymer..jag vet inte jag vart så sugen på en fin kostym till nyår? vore skit nice ju..
men grejen är att dom är så SVINDYRA! menmen..får väl vänta till mellandagsrea haha då jäääävlar!!!


Va tkr ni om denna varan? =)
 

                       SÅ SKÖN LÅT!

The HangOver



Då vart den här filmen, rekomenderar den hårt! den e skit bra..och bäst av allt tjockisen HAHA såklockren!
nu ska jag in och göra 100 push-ups innan jag lägger mig! hoppas jag klarar hehe det va ett tag sen..
Ser så framemot LÖÖÖÖRDAGEN!! Jag är bjuden på en fest hos vem? HOS PEALBLACK! Yeeeah motha fucka :D

yallah vi hörs tomorrow!

Godjul på er allihoppa!!! Mwaaaah

Godnatt

"JUL GUL" HAHA!




Jag sitter ensam hemma med min lillebror och har så tråkigt funderar på att kolla på en av dom här filmerna
jagvetinte jag är mer åt Sorority Row, den verkar vara spännade, dessutom det är skräck film ;)  

Jag träffade en vän på stan idag haha stackaren hon vill säga "God jul" men hon va så glad och stressad samtigit så hon ba "HEEEJ, JUL GUL" hahahaha omg jag DOOG av garv! jag ba va!? vem e guul?..haha hon ba "gud ez géj bun (jag är förvirrad)" hon e så skön hon.. aja ska upp och göra lite popcorn och gå sätta mig i finaaaste White N Black vardagsrummetet och kolla film ensam *Mobbad* haha menmen...
juste bilder på vardagsrummet kommer på nästa inlägget i Promise! <3

PearlBlack - MY DESIGN!

Jag var hos pearlblack idag och beställde något väldigt unikt! 2 Halsband  en svart och en vit som kommer passa skiiit SNYGGT till sommaren! believe me everyone, det är något mina haters inte har råd med ;)

dom kommer med i videon efter 1.05 minuter!  ENJOY IT!
För kontakt: Ni kan antigen kontakta mig för vidare skicka er till henne ( mellanhand alltså) eller så kan ni själva kontakta henne genom att kontakta henne på Facebook, direktlänk till henne :http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/PearlBlack.410?ref=mf eller e-post: [email protected]



En sak till berättade Pearlblack idag att hon kommer starta en blogg som kommer typ handla om mode design och SÅKLART HUMOR!! Vi ser sååå framemot att läsa bloggen när den kommer ut! Goodluck and Keeep it up!

Kommentera gärna va ni tycker om Pearlblacks design och nya idéer! =)


DRAG ME TO HELL


Jag satt och kollade på denna film, (andra gången). jag gjorde min familj sällskap..filmen är bra inte WOW jag giggar ganush hahah hon har en fitt-kärring personlighet haha man ba bitch give up :P och christine (offret) hon e så jobbig och svag fan störde mig så mkt på henne men men de ändå film..
nu ska jag sova för jag ska upp tidigt imorn och träffa en gaaaaaaammal väl som jag nyligen blev sams med efter att jag hade varit osams men den personel i flera år hehe :p

hahah det här e ganush skit sexig visst? :P


HAHAHAH SKÖNASTE NATTEN!

klockan är halv 3 och jag är sååå övertrött hahah jag kan inte sluta skratta. kolla in videon när jag och broshan får skrattanfall omg! det började med att min morsa skulle öva till en bråk ifall hon hamnar i nått allvarlig bråk..
jag ba mamma kan inte du tänka dig bråka med en av dina fiende? vad skulle du göra och säga? först hon visade hur hon skulle slå personen men hann inte filma haha,, sen jag börja spela in..visste inte att det skulle bli såhär kul började med bråk och slutade med nått heeeelt annat haha .och det både jag och min bror får skrattanfall och dööör av garv så ni kommer nog inte höra nån skillnad när vi garvar haha.men min morsa hörs mest när hon får skrattanfall  HAHA njut av filmen....( lite svärord kommer upp så ni vet, ni som e "noga" med det)annars e den bara föör rolig!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Talk about hottttt dream!

Shue bloggen.. fan att jag inte uppdaterar som förut men va ska jag göra jag e sååå upptagen me den nya lägenheten som vi flyttat till.. den kommer att vara klar imorn tror jag bilder kommer imorn det kommer bli såå STILRENT! ;)

daamn jag hade värsta drömmer inatt i waked upp so wett haha! skojar men det va lite varmt *öppnade balkong dörren* haha frös efter en stund så jag stängde igen hahah... Faaaaaaan jag drömde om att det va sommmmmmmar!! :( jag vaknar och kollar ut och ser SNÖÖÖÖÖÖ :´(.. aja de ändå mysigt med snö faktiskt men föredrar SOMMMMMMAR såklart!!
sen blev det....(som bilden visar:P) haha

Godnatt!


Jag funderar på att ta svin-sprutan?  alla mina vänner, kusiner och t.o.m. mina syskon har tagit den, men samtigt så är jag rädd för det ska hända nått i framtiden :(

jag googlade lite om det och där stod så mycket positiva saker om det t.ex om att vi kommer att se vissa väldigt positiva bieffekter av vaccinet framöver. Våra eventuella rynkor kommer att slätas ut, hyn kommer att bli friskare och klarare, håret blir tjockare och mer glansfullt, tänderna blir vitare och jämnare.. Kan det verkligen stämma??

HAR/SKA DU TA SPRUTAN??

såååå tröttttt måste sova nu för jag ska upp kl 8 och fixa mig inför avslutningen imorn ;)

Shulululu and goodnight!
Pussiii

GoooodNight!

Jag hann tyvärr inte göra klart planeringen inför lovet! kommer försöka lägga upp den imorn alltså planeringen kommer handla om för varje vecka..så varje vecka kommer det komma ny planering tills lovet är över :)

Ska sova nu för att jag ska upp tidigt, jag kommer få reda mitt matte prov som jag gjorde i tisdags WIISH ME LUUUCK!!!



Love you my reeeaders!

       K&H 
( Kisses & Hugs )

Ps. Jag hatar bokstaven H ibland lr jag menar oftaa! menmen tyvärr så finns den med i alfabetet :(
Inget illa menat men jag syftar bara på en person!

Grön ring = MINA FAAAAVVO BOKSTÄVER!
Röd ring =  TÅL INTE!

HAHAH ROLIGASTE!!! :D


Im Baaaaaaaaack! ;)

Hej allihoppa! 
Innan ni börjar läsa tryck på låten här under och läs medans ni lyssnar på låten då ni känns det skönare tkr jag iaf hehe..


jag är ledsen för jääätte dålig uppdatering men jag har tyvärr inte haft tillgång till varken datorn lr mobil ( för att kunna blogga från mobilen).. och min straff = minskat antal besökare :(
jag har fått höra från olika personer, " Vrf uppdaterar du aldrig mer", och " Fan va tråkig du är uppdatera!" osv..
En vecka utan uppdatering vill jag bara säga att jag har gjort såå mycket under det!! sist jag skrev var det när jag skulle iväg och träna haha den dagen med peri så klockren! dagen efter åkte jag till stockholm vart där 2 dagar alltså kom hem söndag kväll..vart lite knas med tåg resan påvägen tillbaka men det va VÄRT believe me ;)

Denna veckan:

Måndag  14/12 - Inte gjort så mycket jag var ledig från skolan 
tisdag    15/12 - hmm måste tänka... just d! det va 2 lektioner så var inställda hade bara en lektion då jag hade prov i MATTE B! och yes det gick bra såklart!

Idag Onsdag : jag missade första lektion för det tog 50 minuter till JÄVLA bussen kom! jag tror förseningen är pga vädret för det är såå jävla halt ute tror mig jag har själv halkat/ramat flera gånger..*pinsamt* haha

Jussst d!!! Here4U avslutning får vi inte glömma.. det va så mysig stämmning faktist vi blev bjudna på fika och godis m.m. sen fick vi presenter (A) 
 
Jag och peri tänkte dra och träna idag men jag tror inte vi kommer göra d eftersom båda är så trötta och har inge lust haha

Imorn Torsagen: imorn är vi lediga yess!! men kl 11 så har jag möte med min lärare FAN! dom måste alltid förstöra fan!

Jag sitter och skriver ner en planering inför jullovet! jag ska lägga upp den när den är färdig! ;)



LYSSNA SÅ SKÖN LÅT: Whatcha say - Jason Derulo 


DAGENS LÅT! ;)

Kort inlägg!






Hej bloggen, förlåt för dålig uppdatering men jag har tyvärr inte kunnat/hunnit blogga för jag har så mycket pluggggggg!!
Jag ska börjar röra mig mot gymmet ska gå träna med peerriii:P haha jag skriver när jag e tbx ;)

pissss o kräääm :D

psykopat och självförtroende?



Hur vet du när en person är psykopat och har dålig självförtroende?

nr 1: Psykopat = En personlighetsstörning som karaktäriseras av en brist eller total avsaknad av grundläggande sociala känslor, som medkänsla och empati. Personer som lider av psykopati är utpräglat egoistiska
 Och allt stämmer ju på dig! ( personen jag syftar på )

nr 2: Självförtroende är individens tilltro till sin förmåga att prestera. Det kan röra sig om arbete, skola eller sociala sammanhang. Självförtroendet kan variera från dag till dag och det kan höjas genom bekräftelse utifrån, eller tillfälligt höjas under exempel alkoholpåverkan. Självförtroendet kan snabbt tränas upp. Många blandar ihop begreppet med självkänsla. OCH DET HAR INTE DU!! ( personen jag syftar på)


Jag tycker synd om alla som har dom problemen *väldigt* haha.. och som sagt och hört av andra.. att det kanske stämmer att du har för mycket tid på händerna så att du inte vet vad du ska göra lilla hoe ;)

Jag tackar gud att jag har SÅÅ underbar liv med bra hälsa och Bästa utseende! ;)


I want you to hate me more! because i know you want me to be yours  ;) *Not even in your DREAAMS* haha

och en sak till.. den här video är för dig som tror att jag fejkar antale på mina besökare! kolla in ;)




 Jo jag vet....sanningen svider!

Godnatt på er!


Back home from school :)

Shuu bloggen
Nu är jag hemma från skolan, det har inte hänt så mycket idag..fick reda på att vi har 4 PROV att plugga til!! VARSÅGOD! jag håller på med en uppgift i näthandel just nu "hur man starta en webbbutik på nätet" alltså man ska lära sig hur man startar en sån och sedan starta den. jag gillar den här uppgiften eftersom Data är en av mina favvo intresse (BTW jag är inte data nörd så ni vet) :D

Påvägen hem åkte jag buss med några vänner från klassen..hahah det hände roligaste grejen påvägen dit..här kommer bilder ( som förklarar va som hände)



Orchina och titta ser något och HOOPPAR fram till det!



aa, som ni ser dom hittade en femhundring!! Fett med TUUUR! :D (blev så avis haha)



HAHA men orchina vägrade dela med sig den!! fett synd Titti!! xD
(ja ba dela med mej (A) haha )


Som ni ser dagen för mig har varit ok, nu måste jag fortsätta med webbsidan (uppgiften) sen ska jag plugga inför naturprovet till imorn!! :(  Wish me luck everyone! <3 


Hörs sen
Piss & KRÄM

REKOOOORD! <3




Jag blir mer o mer stolt över min blogg eftersom den lockar som många läsare! Jag lovar att jag kommer ge och göra allt jag kan för alltid göra er nöjda! Love you all!


Goooodnatt på EEER!!

pusss <3

THE BEST OF THE BEST!! :D





HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH JAG DOG AV GARV NÄR JAG SÅG VIDEON HAHAH

Tryck på länken om ni vill se den :http://elfyourself.jibjab.com/view/Kp0GOi42PVWyZGes




Jag va och tränade idag på friskis det va rätt skön ställe och det stämde med att dom är bra utrustade med bra maskiner! :D
Det va så kul att jag träffade min tjej kompis där Peri med hennes kompis Karin vi tränade tillsammans jag slapp vara ensam iaf :D

Dom tjejerna är så sköna! jag dog av garv där av det dom gjorde hahah, förresten kolla in deras blogg dom delar ju blogg ( En fördel haha)
deras blogg handlar om allt möjligt från mode till musik mm..så ta en titt på deras blogg också på http://perikarin.blogg.se och komihåg att ALLTID släga en kommentera!


Peri hahah

Pussssiii ;D

LISTEN AND ENJOOOOOY!




Tro mig ni kommer inte kunna tacka nej till den här låten!!! ;)

Va händer idag?



Hej bloggen!

jag vaknade för 5minuter sen, ÅNGEST! haha..jag hatar att vakna så sent men det blir ju så eftersom jag la mig så sent igår så..jag har bestämt mig för att gå gymma idag. det va ett tag sen jag tränade men nu ska jag sätta igång igen :) jag ska till Friskis & Svettis, jag har hört så mycket om den att dom har är bra utrustade med maskiner och att det är billigt 800kr/6 månader skit bra ju :D men d kommer vara tråkigt i början för jag kommer gå träna själv för mina kära kompisar e så lata haha menmen jag kommer att vänja mig snabbt ;)

Goodnight!

Asså fan va jag börjar lägga mig så sent på nu förtiden! inte konstigt att jag är så trött om morgorna :/
aja jag haft en mysig lördag med familjen iallafall.. jag va inne nyss på WWW.TOPMAN.COM och beställde en Baseball t-shirt, har alltid velat ha en sån till sommar fett nice =) dessutom den va inte så dyr


                    Baseball T-shirt 6£

Diggar den fett! :D

nu ska jag äta min macka hehe fett hungrig fan sen sovaaaaaaaaaaaaa direkt!
hörs imorn


Pussiii

Cassie goes BALD!

Att raka huvudet är det ett stort steg för en tjej,hmm.. det ser coolt ut och passar henne grymt.. men näh inte riktigt min smak för en tjej, jag tycket hon va sötare innan..Nu sticker hon ut ur mängden och är inte som alla andra hollywood kändisar! Men daamn det va länge sen man hört nått av henne?  CASSIE WE WANT SOME NEW!



Va med och Rösta!

Hej bloggen!
eftersom jag ej gillade min Iphone så bestämde jag mig för att sälja den och en köpa en ny mobil!
och den här gången måste den mobilen jag ska köpa vara BRA!! MEN, har beslutsångest mellan nokia och sony ericsson :( så gott folk va med och rösta till vilken mobil jag ska köpa! här kommer 2 bilder på dom två mobilerna jag funderar på... 

Vilken tycker ni att jag ska köpa?





            Sony Ericsson  W955




                 

                                       Nokia 5800

Får jag 20 kommentarer blir det sony Ericsson!
Får jag 30 Kommentarer blir det Nokia!

Så komigen allihoppa hjälp mig!

för mer info om Nokia 5800:http://www.nokia.se/hitta-produkter/produkter/nokia-5800-xpressmusic
för mer info om Sony Ericsson W995:http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/w995?lc=sv&cc=se



I will be waiting.....


Bedtime..Goooodnight and sweet dreams! <3



faaaaan man kommer ihåg när man va liten man fick alltid lyssna på den..
tog så lågt tid för mig att hitta den oxå hehe..

Enjoy it and have a gooodnight<3

hahah så skön video!



Så söööt " aaaw charlie bet me" hahah

sitter dricker te med familjen och släktingar och har det så roligt,,blatte skämt igång som vanligt..har ni inte märkt att mitt blogg värde ökar?? :D jag ligger på 3110 kr nu!

För dig som också vill veta värdet på din blogg, Besök www.bloggvarde.se



snabbt inlägg...

Här kommer ett snabbt inlägg..
Idag så har det varit segt för mig jag har varit så trött så att jag släpt mig själv hela dagen..min ögon ville bara stängas..så jag har varit närvaro men ändå frånvaro.sen efter skolan så var jag på stan träffade kusinen och hängde lite med tillsammans sen hem.. Nu behöver jag en RIIKTTIG vila i sängen sen upp igen för baka tårta:D jag har lovat familjen att baka tårta åt dom eftersom att de har hört att jag är bra på det :D

Vi hörs senare kära läsare! =)

omg kolla in henne, nyser 16 gånger i minuter :O
Hon nyser 16 gånger i minuten
Hon nyser 16 gånger i minuten

Min Tecknad Serie :D have fun!


Hehe så roligt det är  när man ser sina egna idéer och saker på andras sidor!.. men ibland blir det föör mkt..man ba shit kom på eget istället.. och om jag har fel så kan vi kolla vem som har mer besökare ;) för det första jag läser inte din blogg! för det andra JAG VET att DUU gör det!, för det tredje sen näääär börjar du oxå lägga ut sånt på din sida?? vill inte vara föör tydlig men det förklarar nog vad jag är ute efter ;)


THE TRUTH!

 
Hej bloggen jag har inte haft tid och blogga, jag har haft så mycket saker för mig plugg mm..

Här kommer det som alla vi veta:(upp till er om ni vill tro lr ej)

Jag fick reda på igår att det går runt snack om att det är något mellan mig och amanda vardet. Varför jag inte reagerade direkt när jag fick höra det? ja för att jag tog inte åt mig och trodde att folk drev om det men sen när jag får höra idag att folk skickat en sån lögn till Falksannings blogg och ber henne ta upp det på hennes blogg då vreds min hjärna på riktigt... Vi bara säga till er allihoppa och för den som har skapat den rykten att det är VERKLIGEN inget mellan mig och tjejen och jag känner KNPATT Amanda vardet har kanske sett henne några gånger i min skola i korridorerna. hahah jag dog av garv när jag fick höra det i början ni anar inte..att nån hade sett mig vid buss platsen för 3-4 dagar sen? då är det antigen söndag eller måndag? haha då vill jag bara rätta dig som kom på det här med att jag var i stockholm från lördag-måndag, jag åkte buss direkt från stockholm till min skola och sedan direkt från skolan hem..vart såg du mig då??? hahah..du får gärna skriva om mig mer om du vill men nästa gång va mer nogrann ;) 

En sak till..jag vet vem som kom ut med det rykte..jag vet vem du är men jag låter dig vara den här gången för jag vill inte vara barnslig av mig och svara dig eller lägga ut din bloggadress ..next time i will ;)

Good luck!<3 


2.42

Kan inte sova vet inte varför :/
måste försöka sova för jag börjar så tidigt imorn!!


godnatt på er!

?

Jag satt och lyssnade på 2 låter som har samma melodi? undra vem har stulit från den andra hehe

thats what i call for Fame-problem :P









Försök koncentrera er på själva melodin!

Vem tror ni har lyckats bättre ? ;)

Kissie!

VAD HÄNDE MED DEN TJÄJEN SOM BLIR ALLTID FIN PÅ BILDER OAVSETT VIKEN VIKEL BILDEN TAS IFRÅN?

more n more



OCH ÄNNU FLERA BESÖKAREE!! :D

RSS 2.0