Sweet Dreaams!


Innan jag lägger mig så tänkte jag dela med mig dagens uttjatade låtar!!

Erik Hassle - hurtful


The black eyed pease - i gotta feeling


dom spelade upp den här låten öveeeeeerallt! :P

Back from stockholm!

Nu är jag hemma från stockholm, fett bra dag jag har haft speciellt buss resan OMG! det va så mycket hääärj så knaasa :D hahah jag tog så många bilder jag pallade hehe
såhär börjar dagen, sonic ringer mig jag svarar " hallå, nyvaken*" det första jag hör " Gå upp snabbt" hahah jag hoppar från sängen och går direkt och fixar mig till stockholm resan..vi åker på buss alla e sega men ändå så hade vi sköönaste stämningen på både fram och tillbaka vägen hahah..vi kom fram runt 2 tiden till museémet som vi gick och runt och kolla i saker från gamla tider sen åkte vi till stan och gick runt shoppade lite saker sen gick och käkader på Mcdonalds och burger king haha "fat people goes wild".. aa och sen åkte vi till kyrkan för att ta emot priset vi vann..aja vill tacka alla för bästa dagen haha!

här kommer lite bilder

första bilden påväg till stockholm på Jennifer haha



ok den här bilden försökte jag ta kort på 3 gånger och varje gång det vart något fel! tex den blev sne haha

teres stod i vägen! hahaha

och här så stod miss sandra i vägen hahaha
så jag gav upp och sket i den haha


det här va priser vi togemot :D Fett med PROUD ;)


och här va sista bilden på sandra påvägen hem hehe..hade fett kul :D

och denna bilden på mig får avsluta för idag! ;)


Ska gå sova nu för jag är heeeeeeeeeeeeeeeelt slut! så hörs imorn
GOOOOODNAAAATTT!!!
PISS OCH KRRÄÄM ;)

Back home again!


JAG FICK EN IPHONE SOM EN PRESENT! :D men sak som jag ogillar att den är på engelska :/ och jag vet inte om man kan installera svenska till den! så jag hoppas det går :D

för mer info: http://www.apple.com/se/iphone/ 

jag har haft jätte mysigt i sthlm, vi hängde  på stan m.m så sammanfattningen = HAFT ROLIGT! :D

nu ska jag gå käka sen sova för imorn så mååååste jag vakna och vara med på idrotten och engelskan för åka till stockholm igen med HERE 4 U (http://www.here4u.se/) vi ska dit och taemot nån pris vi vann :D och sen umgås lite på stan så aa hoppas jag kan följa med eftersom jag va borta 3 dagar från skolan och man skulle ha 0% ogiltig frånvaro för att få hänga med..men men få se hur det blir imorn!

GODNATT ALLA MY READERS!;)

13.00



Kl e 13.00  och jag har inte ens gjort nååågot av det jag skulle göra (trimma skägget, packa väskan m.m) och jag sitter och bloggar och för d jag kommer att ta senare tåg!!! så vafan  jag e fett irriterad..

förresten värdet på min blogg har ÖKAAAT med 150kr! :D YESS! nu börjar det hända grejer hehe

Besviken :(


Har inget att säga än tyvärr de blev inte som jag hade förväntat mig, menmen jag får tänka på något positivt som t.ex att jag träffa MIN ÄLSKLING IMORN och fira "eid-en" med henne ska bli så kul ser såååå framemot!!
så nu ska jag gå in o fixa och trixa med skägget *uffft* haha.. jag tror inte jag kommer kunna skriva i bloggen förens på söndag kväll då jag är hemma igen!

Eid Mubarak! :D



Idag är det Eid! det gäller och vara glad och nya kläder! Idag så är vi bjuda på Eid bord (så som julbord t.ex)
det kommer vara så mycket mat, efterrätt och frukat alltså allt från sött till surt. va roligt det kommer bli

För er som inte vet vad Eid är, här kommer en snabb sammanfattning

Eid Al-Adha, eller stora Eid, firas till minne av att Gud beordrade profeten Abraham att offra sin son Ismael.Eid handlar mycket om att öppet visa sin glädje för andra.
Till firandet hör nya kläder, Eid-kort och presenter. Vi kallar det för Eidklappar (Jag försöker att anpassa orden efter en svensk kontext hehe) . Det är en stark upplevelse av att vi alla är människor oavsett språk och hudfärg firar det.De flesta troende muslimer kommer att inleda Eid med en bön i närmaste moské..

 bilder kommer senare för er som vill se hur en Eid-dag ser ut ;)
så GLAAAAD EID TILL ALLA MUSLIMER OCH HOPPAS NI FÅR EN BRA EID-DAG! <3

Kissie din mobilbaxare!!


Kissie snackade om hur hon hade en mobil till salu. Hon säger att hennes pappa köpt den till henne, jo.. Det är ju en uråldrig modell. Ja, tyckte det vart kul att kolla dumma människor hade bjudit på denna skitmobil. Då  fick falsksanning ett mail av en läsare som hittade lite kommentarer under hennes inlägg (:

http://fannu.blogg.se/ anklagar henne för att ha snott hennes mobil och nu säljer Kissie den i bloggen? Liksom, ja den är ny, hon ville ej ha den så hon öppnar den, drar bort skyddsplasten bara på skoj ? Kan ens Kissie vara så blåst? Nej, tror faktiskt inte det.. Så det borde ju kunna finnas lite sanning i detta! Ganska skoj faktiskt. Samma tjej har också skrivit ett inlägg i sin blogg om det hela. Berättar läsaren! Här får ni printscreen på fannus inlägg.



omg stackars tjejen! :(

HAHA HUR OFTA SER MAN EN SVENSK SJUNGER ARABISKA/KURDISKA?


Tänkte slänga in den här videon innan jag börjar träningen hehe...


Träna...


Jag har inte gymmat på ett tag så jag tänkte gå in till rummet och köra lite innan jag lägger mig, det kanske lite sent men ändå..kommer få tvångstankar annars hehe..få se om jag tar bild medans jag tränar..håll utkik! ;)

Ciaaoo, förresten statistiken har ökat med 80 personer mer än det va på bilden jag la ut sist! I know you like me..
MANY KISSES TO MY LOVERS!! Keeep it like that..


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen, jag skulle igentligen bara till posten men när jag satt på bussen så funderade jag fortsätta in till stan för köpa lite saker som jag behöver..sen gick runt kollade kläder (mobbad att jag va ensam men tro mig det skönt ibland man slipper stressa fan)sen va jag inne på kicks luktade på David Beckham´s parfym PURE INSTINCT den luktar fett gott! sen påvägen tillbaka gick jag förbi posten och hämtade ut mina jeaans!! SKIT FINA jag tog kort på dom. Sen var jag inne på Apoteket oxå och köpte ansiktskräm & aftershave haha :P


Ansiktskräm/aftershave, Rakskum & väskan från Apoteket allt för 199:- dom hade jul-erbjudande på dom fett nice!

Här kommer Jeansen!! älskar materile på dom!!  

Från TOPMAN, Pris: 30£ = ca 350kr!  



Ska gå nu göra lite käk, chicken nuggest & pommes :D e fett hungrig haha
och nej den här bloggen handlar inte bara om mat hahaha :P


BRA UPPDATERING = MERA BESÖKARE!!


Ja och som sagt en bra uppdatering = MERA BESÖKARE! ;)

jag ska iväg till posten och hämta mina jeans som jag beställt från TOPMAN och ÄNTLIGEN KOMMIT!!
annars så har jag bara varit hemma och segat! hatar såna dagar!!

förresten jag har fått in ett inlägg om kissie DIN JÄVLA MOBIL BAXARE! HAHA..lägger ut den när jag e tbka!

byyeee!

Dålig uppdatering = Mindra besökare!


Jag har inte kunnat logga in på bloggen eftersom det va nåt fel med sida, så nu får ni det här..
jag va inne på en tjejs blogg och läste lite skvaller om dom hära "populära" bloggar..att dom är så falska!!!
jag kopierade allt från http://finest.se/falsksanning och tänkte dela med mej d,

 Kenza                                      Kissie                             Amir fetto                   Dessie

Såhär:

Börjar det här inlägget med att köra en sån här 50/50 grej. Det kan vara falskt men kanske sant? Det är upp till er hur mkt ni vill tro. En läsare mailade falsksannings iaf och berätta. Förra året började hon på cybergymnasiet, fick vart efter reda på att bloggerskan Kenza gick där. Hon visste inte vem det var men fick mer och mer halvkoll på henne. Efter ett tag kände hon igen henne i skolan.

Hennes klasskompis var ett totalt bloggfreak och rökte även. Hon såg Kenza stå med en cigg och gick fram och sa:
-"Ursäkta.."
-*Kenza himlar med ögonen* "Vad?"
- "Du har inte en cigg att bjuda på?"
- *Kenza skiner upp som en sol* "Självklart!"

Hennes kompis tog detta som att Kenza trodde att hon var ett bloggfan som skulle fråga något om bloggen
och när någon behandlade henne som en "normal" människa var hennes dag gjord.

Förutom denna händelse har hon bevittnat en nästan ännu värre sådan själv.
Hon var på väg ut ifrån skolan. Kenza med vänner sitter runt ett par bord och fikar när den kända bloggerskan utropar (på ren rinkebysvenska!!!)
"VADÅ, jag läste koranen på arabiska när jag var fyra fan!"
Kanske svårt att föreställa sig eller ens tänka tanken om man inte såg det själv - när jag hörde det såg jag henne uppklädd i en fin klänning, höga skor och en söt väska och i allmänt prata rinkebysvenska - SKITKUL
Stilrent som sjutton.

En annan pinsam sak hon själv bevittnat angående Kenza var när hon satt längst bak i bussen, på väg från skolan, med en kompis. Kenza och hennes två vänner (kommer inte ihåg vad de heter) sitter och pratar. De pratar ständigt om någon "Johanna" (eller dylikt). Då visste jag att ingen av vännerna hette Johanna. Jag tittade nogrannare och såg att det var Kenza som svarade när någon frågade "Johanna" någonting. Detta var drygt ett år sedan - så pass känd att man måste hitta på ett namn för att inte bli igenkänd var hon inte då. Detta var väl länge sen för kenza går ju inte på cybergymnasium längre.







Dessie


Dessie skryter ju om klockan hon enligt henne köpt. För det första så säger hon att den kostar 7000 kronor vilket är bullshit rakt igenom? Men att Dessie ljuger är väl ingen nyhet. Nu kommer vi till den roligare delen. En 100 procent säker källa har sagt att hon hittat klockan på ett solarium. HAHA, pinsamt att hon skryter så mkt. Du är inte så annorlunda du. Kanske därför hon inte visste var klockan kosta utan hon sa nog bara ett pris och var säker på att hon överdrev. FAIL, hahahaha



Smått&gott
man trodde att Dessie skulle lära sig av läckningen av bilden hon visar sina bröst på, men neeeej. Ibland undrar man om hon verkligen VILL synas på det sättet? Please guuurl keep some dignity! (Paow också för den delen) Får in massvis med nakenbilder, kul att se. Men varför?





En positiv grej är väl att Dessie äntligen köpt nya BHn HAHA! :D

Amiiir!



Är ingen som klagar på överviktiga människor. Men när Amir döljer det.. tja. Har hört att han är väldigt kräsen när det kommer till vilken vinkel bilderna ska tas. Som ni ser i hans blogg så är det ju verkligen inte lika de ni ser i andra bloggar? Well.. skitsynd att han leker ''jag döljer inget och skämms inte för mig själv'' när han ändå gör det? Or do you honey? Synd






OCH Sist men inte minst! KISSIE!

Alla vet att Kissie bombar med smink. För att täcka sin acne? Eller för att se brun ut. Eller för att hon verkligen (?) Tycker det är snyggt. Hon använder verkligen mycket puder! Kolla bara hennes sminkfläckar på jackan! Hahaha. Vi kör en klassiker. Ni alla vet ju hur blek hon är utan allt sitt puder. Ett bra exempel:

HAHA WTFF!!??


Mer skvaller kommer senare! ;)


Här kommer intervju med zlataan! :D





HAHA GJORDE BORT MIG EFTER INTERVJUN HAHAAH!!!! kolla på hela

jag va inne på en tjejs blogg där hon hade skrivit lite skvaller om några bloggare! jag kommer kopiera texten och lägga in det hos mig så får ni oxå se det!! kommer oxå skriva av vem jag kopierat :)


shake what your mama gave u! ;)




5årig kille shakar... LÄÄR ER! :D

en intervju med zlatan i min skolan kommer snart ;)

Godnatt!




Godnatt på er alla mina bästa läsare!

anledningen till att jag e uppe så sent e för att jag börjar 10 imorn..sen så ska jag till tandläkare kl 11.annars inget spec slutar 4 imorn orkar inte! :/
 
Vi hörs imorn <3

Godnatt gott folk

No Rubriko





fight in da klasseen hahaha

Sliten efter en lång dag i skolan!!




Kom hem nyss från skolan e helt förstörd efter en lång jävla dag i skolan..funderar på att gå vila mig, det behövs hhehe..
idag har det varit en lång och seg dag, så mycket plugg, jag ligger inte så mkt efter nu va skönt,d enda jag har problem med e MATTE B! annars går allt som det ska! :)

Förresten jag kommer lägga upp en video på en 5-åring som shakar! SÅ SKÖN, btw de min kompis lille bror...

Godnatt! :(




Jag vet inte vad jag håller på med, sabbar jag för mig själv eller gör jag det rätta o det som ska igentligen göras?
Det e så svårt när man inte har så bra förtroende för en person, tro mig jag e inte glad över det jag gör men ändå känns det så fel om jag inte gör så. det räcker inte med att bara älska o bry sig om ngn, de som e viktigast e ÄRLIGHET OCH BRA FÖRTROENDE!! varför är det så? är det bara för man har fått så många hårda slag av den personen? drf man tappat all respekt o förtroende? Men att jag ska släppa taget om dig är en OMÖJLIGHET! :( för du vet att jag älskar dig mer än allt :(


MIN FRUKOST!!!



Det blev de här för mig idag...lukten dödaaaar<3 luktar så gott!!
annars så har d ej hänt så mkt hittills..söndagar alltid lika tråkiga finns inget att göra...jag e helt förstörd vaknade för en halv timme sen ÅNGEST!!! haha

bilder på kläderna vi köpte igår kommer på nästa inlägget! :)

 
Bilden från igår på Donken på min abrii

hörs seenare shullululu

HISS & DISS!


haha ok den här videon av amir e rolig "olga" haha

"Dom sa att det är touch knappar, men olga hittar inga knappar!" haha:D


Jag kom hem från sthlm, va med familjen handlade lite saker, sen åkte vi t.bana mot KISTA GALLERIA! Vi köpte kläder från JC, & JACK N JONES och MQ,, fett fina..ska ta kort och visa er senare...iaf det va
fett med folk där vi hittade knappt plats för sitta ner och äta för ihelvette...shit bara invandrare haha :D

vet inte vad jag ska göra nu kl e ändå inte så mkt få se om kusinerna hör av sig lr nåt...

En fråga till er alla, varför kommenterar ni inte?? :( börja göra d!! känns skönare när man ser kommentarer :) <3




Piss & KRÄM

Händer idag?

Funderar på att åka till stockholm ha kul där istället, fan det finns inget och göra annars, längesen man festa mesta ordentligt hehe :P

få se va mina kontakter säger om det ;)

annars så ska jag umgås med kusinerna som igår..det va så skön kväll igår haha :D

ENJOY AND REMEMBER..... IM ON THE TOP ;)

MY DISCO MUSIC:


David guetta ft Wynter Gordon - Dirty


David guetta ft Akon - Sexy Bitch




HOT SUMMER MIX - (CLUB, HIPHOP, HOUSE)




Det här får avsluta för idag...ska gå göra mig en macka sen vidare mot sängen, im givi´n up :P

Goodnight ;)
Piss & Krääm

Time goes by.....so slowly


OMG VA SÖÖT!! han e påväg att gråta....så söt! :D


Klockan tickar iväg och vi sitter fortfarande här och drar igång blatte skämt haha...
jag sitter gullar mig  men kusses barn..så sööt bebbi..ska försöka filma honom nästa gång så ni får oxå uppleva samma känsla:D

kl e 2.15 och jag e inte ens trött ( inte konstigt för jag sov på dagen:P)...iaf få se hur länge jag kommer hålla mig vaken:)

Godnatt inlägget kommer senare när jag ger upp och går och lägger mej..
vill bara säga en sak att det ÖKAR med besökare..loves you gott folk forsätt så, så kommer jag inte svika er!


Vi hörs..shululu

HAHA FARAO`S DOTTER

haha kolla va jag hittade uta:P FARAOS DOTTER! 


Sitter med alla kussar hemma hos oss..fett skön stämning haha blattar när dom möts you know går ej att beskriva haha:D

bilder kommer snart....håll utkiket så kommer ni se hur de har varit


PISS O KRRÄÄÄM :D

UTMATTAD!

 




fan va utmattad jag är..jag håller på somna vid matbordet här haha .. jag tänkte slänga in ett inlägg innan jag går och lägger mig en stund..fan det enda jag ser framför mig och tänker på nu är sängeeeen! jag ska gå vila mig en-två timmar sen upp och kanske umgås med kusinerna..om jag nu kommer orka haha..hör av mig senare

Ciaoo bitcheees ;D


haha sköningen ;)

Idag har det varit en skön dag, och fuck va glad jag är att jag klarade Rättskunskap provet!! :D fick t.o.m besked direkt läraren rättade på en gång och då fick man 37p. fett glad jag är! Det är slut på veckan va skönt att det är helg, inga planer alls hemma och tar det lugnt..få se va det blir framöver..kanske blir krogen..vi får se! :)

Just nu så e jag vrååååål hungrig! ska gå käka LASAGNE!!   ME LOVE! kommer äta som G**S hehe:P


Offff kolla va GOTT!!!!

Tänkte presentera min kompis Emran här, en av klassens humor! :D han e lite gay men det e lugnt haha

7
HAHA så skön han är oxå


Re: GAY AMIR


Alla går runt och snackar om den här "gay amir" finally jag går och besöker hans blogg för se va som e så speciellt med honom eftersom jag har hörde att han lever på bloggen jagvetinte..såhär var d jag kommer in på sidan (totalt OINTRESSERAD) bläddrar ner snabbt och kolla vart jag  hamnar och ser...de här

 |
 |
\/





Öhhhh??? ska en homosexuell få adoptera ett barn? vadå amir hade du tänkt skaffa dig en son lr?.. va ska sonen kalla hans  "föräldrar" för Pappa o Pippa lr? haha
Dessutom det fett orättvist mot barnen fan tänk om det blir en son, jag svär "papporna" skulle våldta sonen. OCH DET SOM ÄR VIKTIGAST ÄR ATT  ETT BARN VILL HA EN MAMMA ATT VÄXA UPP MED inte två bögar! 

Amanda Vardet?

Jag var inne på Shires blogg och läste.. jag hittade lite om amanda vardet,där det stod såhär:

"Amandavardet har sjukt flyt just nu. Visste ni att hon ska vara med i film? Jag visste det inte heller men tyckte att det var spännande så jag kollade upp det och lyckades få ett klipp från filmen. Amanda är riktigt bra i filmen och lyckas bra med sina repliker- även om de har klätt henne i en konstig kostym" (http://www.finest.se/Shire)



Fuck va sjukt tänk hon går i min skola och brukar se henne helatiden... UNBELIEVABLE!

PROV IMORN :O



Alltså som sagt tidigare att det är NON-STOP PROV i skolan...plugg..plugg och ännu mer plugg..
Vi har prov imorn första lektionen med RÄTTSKUNSKAP och jag kan inte ett skit fastän kursen verkar vara lätt men problemet är att jag har inte varit på alla lektioner så good luck..

ska till skolan nu och hämta böckerna och "mina" anteckningar för plugga inför provet.och kanske drar och fikar på stan lr gå kolla runt lite....annars är det inget speciellt för mig ikväll än att PLUGGAA!

Vi hörs senare om hur dagen har varit..

Shulululu <3

McDonald´d





Shoo gott folk
jag kom hem precis från donken. jag åkte med en polare dit som e tyvärr lite import och har fortfarande problem med svenska.. vi kör in på "driva in" för att beställa från luckan istället för att det var tomt inne och fett mobbad om de bara vi som sitter btw vi kör in, min polare beställer först:

tjejen: Hej, det går bra att beställa
Han: Ja hej går det bra om jag beställer en Big Mac
tjejen: Hela meny?
Han: Ja otttan ost och gorka med fanta (alltså utan ost och gurka)
tjejen: Förlåt?
Han: otttan ost och gorka
tjejen: Flinar*
.....de dröjer en minut typ...

Han: Är du kvar?
tjejen: Ja absolut det blir 59 kr, kör till nästa lucka tack! och fortsätter flinar**
Han: Ok, Twwwiiee din banan

HAHAH SÅ KLOCKREEEN!!!!!

nu ligger jag i sängen ska försöka sova för att jag börjar tidigt imorn, OBSERVER MATTE B första lektionen varsågod och njuut!!!
well.... hörs imorn
förresten idag besökte mig 200personer mer än vanligt, REKORD! tänk er jag bara bloggat i 2 dagar hehe

Gooodnight min bästa läsare, och forstätt så <3

WTF???? Is this the gayest referee ever?


HAHAHAHA NI MÅSTE SE DET HÄR!!!!! OCH KOMMENTERA SÅ KMR DET FLERA!


sharing with you


Köpte kläder från följade sidor:
Www.hm.com/se
www.amazon.com
www.topman.com


Shuuuue gott folk whats up..
jag tänkte dela med mig det här, jag fick hem dom idag blev skiit nöjd med allt dessutom det har inte kostat mig så mycket hehe

Here4U mötet?
hehe you know that I was´nt there..sorry heehe men jag va så död och glömde ställa in alarmen i min mobilen så det blev inget..aja det lugnt jag fixar det imorn jag kan gå läsa va gruppen har pratat om och va de diskuterat! :)
förresten jag drömde om skolan!! :S asså shit skolan skolan skolan överrrrallt non-stop blir så trött på d fan menmen 1 år kvar och sen shululululu hehe...


En sak till! ni som besöker mig vrf slänger ni inga kommentarer så man vet att det e nått på g?? :( do it, you will make me feel good!

så mot kyylen igen och ätaaa sönder hehe..vi hörs sen

Piss o kräääm <3


Så Trött!


aah bilden förklarar allt!

sss´up gott folk :)

Jag somnade runt 3 inatt och gick upp kl 7 asså 4 timmarssömn..wtf?? gick upp och stressade som vanligt för hinna med bussen till skolan (som ligger nära mig) men e man så lat så e man det haha.. första lektionen..? PROV! ne ska inte överdriva d va enklare än jag hade tänkt mig jag klarar G iallafall! efter det så hade vi "inköp och varuhantering"  och där fick jag reda på mitt förra prov som jag gjort och där fick jag 27p av 42 hmm.. hade högre förväntningar menmen man får nöja sig med d, det vart ändå G och sen slutade vi för dagen va soft  älskar onsdagar yaw :P

jag ligger i sängen e så trött behöver riktig gooood sömn men det kommer inte att gå för att jag har Here4U möte 14.30 så jag måste till skolan igen.. fundera på att stanna hemma och sova istället för jag har inte sovit  tillräckligt och sover jag inte tillräckligt kan jag bli lätt irriterad, arg och på bråkhumör och jag pallar inte...så vi hörs sen om jag varit där lr inte på mitt nästa inlägg ;



Pussii


Älskling den låten betyder så mkkkt för mig!! Min Godnatt låt! <3


PSYKUTBROTT!!!!!

JAG FÅR PSYKUTBROTT!!!!!!!
 
Man kan undra vrf:

Just nu händer:

*Det sätter gäster i köket och pratar såå högt ( araber så klart)

*Jag försöker plugga in mitt fucking prov

*Är vråål hungrig

*Det kommer massa ljud från vardagsrummet ( TV:n)





aah va gör jag? jag ger upp och går till köket och börjar äta av allt som finns på bordet haha psykoo
haha som ni ser datorn, min bok och maaaten... alltså chatta, plugga och äta...wtf??

jag orkar inte mer fan jag tar det som det kommer imorn på provet får acceptera läget jag har ändå bra betyg på engelska ;)


Sweeets dreams are make for thiiss 8-) Goodnight hörs imorn

PROOOV IMORN!!

 
jag har PROOV I ENGELSKA imorn och det är huuuuuuur mycket som helst fan. det har aldrig hänt. det e över 50 ord + man skulle översätta meningar och skriva om något tror jag.jag kommer kugga utan tvekan.ne men jag måååååste försöka plugga nu och få se hur mycket jag kan få in i mitt huvud. 

wish me luck gott folk

Piss o krääääm :D


förresten gissa va det blev för mat?? DOLMAA!! åt som en gris haha


Första inlägget här :D



Shoo whats up gott folk

Välkommen till The Twin brothers Blogggen =)

Aaah, det här är första inlägget för idag här. vi flyttade från akraam.bubbleroom.se hit istället. Det verkar vara mer populärt här hehe..

Vi tar det igen för dom som har missat se pressentationen på gamla bloggen.. det är så att jag och min tvilling bestämde oss för göra blogg för skojskull..have some fun you know..och här så kommer det att handla om våra vardagar och lite allt möjligt

Daaamn har suttit framför bloggen i två timmar omg jag dör av hunger men orkar inte resa på mig hehe roligare med blogg. men det är sååååå jävla svårt med design och färger hit o dit..så aah inget speciellt just nu än att jag är sååå hungrig hehe. ska gå nu kolla va mamma har lagat för mat så MOT KYYYLEEN heheh


Ciaaao bitcheees ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0